• Sponsoring bij Barons

  Sponsoring door bedrijven, instellingen en individuen is voor Barons een belangrijke bron van inkomsten. Zo behouden we als vereniging onze gezonde financiële basis, houden we basketball in Breda interessant en betaalbaar en maken we voor onze vereniging meer ruimte voor extraatjes (clinics, camps, extra inventaris of materialen) die niet gedekt worden vanuit de contributie. Als sponsor van Barons draag je dus bij aan de sportieve doelstellingen van de club en ben je van directe betekenis voor onze (jeugd)leden en vrijwilligers. Sportsponsoring is een bijzonder sympathiek gebaar!

  Barons als platform voor uw bedrijf

  Barons heeft ruim 300 actieve leden die allemaal op wekelijkse basis bezig zijn met de sport en de organisatie die daarbij komt kijken. Daar omheen bestaat een grote kring van familie, vrienden, kennissen, oud-verenigingsleden en supporters. Zij vullen de tribune op wedstrijddagen, maken het gezellig in onze eigen sportkantine, volgen ons actief op de sociale media, etc. etc.

  Uw bedrijf in de kijker zetten kan op veel manieren. Denk aan uw bedrijfslogo op het Barons-wedstrijdtenue, op de Barons-website, zichtbaarheid in onze eigen sportkantine, of online op een van onze sociale media kanalen (Facebook - Instagram). De mogelijkheden voor sponsoring bij Barons zijn groot. Onderaan deze pagina hebben we er een aantal op een rijtje gezet.

  Onze uitgangspunten

  1. Top-basketball in Breda: als dé basketbalvereniging van Breda hebben wij de ambitie om de basketball sport op een hoog niveau te beoefenen. Dit doen wij graag samen met solide sponsoren.
  2. Voor wat, hoort wat: 'sponsor zijn' betekent bij Barons meer dan een zakje geld op tafel leggen. We gaan samen opzoek naar een win-win situatie, onze sponsoren kunnen altijd rekenen op een redelijke tegenprestatie zoals we die met elkaar hebben afgesproken.
  3. Een gezonde basis: gezondheid staat bij Barons in hoog vaandel. Dit zowel op het sportieve aspect als dat van gezond bestuur. Wij werken graag samen met bedrijven en instellingen die financieel én maatschappelijk een passend imago hebben.

  Enthousiast geworden?

  Ook deel uitmaken van onze steeds groter wordende groep sponsoren? Heeft u nog vragen over de sponsormogelijkheden bij Barons of misschien zelf een creatief idee? Neem dan contact op met Dennis, Trekker van sponsoring bij Barons Breda Basketball.

 • Dennis van Dongen
  Trekker Sponsorcommissie
 • Onze sponsoren

 • Tenuesponsoring

  Teams van Barons spelen wedstrijden in het Barons wedstrijdtenue. Deze tenues zijn reversible: rood van buiten, zwart van binnen. Als teamsponsor komt uw bedrijfslogo in het wit op de bovenrug van het tenue voor een periode van drie jaar. De tenues blijven in het bezit van Barons. Voor het sponsoren van 1 tenueset a 12 tenues vraagt Barons een bedrag van € 1.000,-.

 • Teamkrat met 12 bidons

  Ieder Barons team kan worden gesponsord met een Teamkrat. Als kratsponsor komt uw bedrijfslogo aan één zijde van het krat, aan de andere zijde komt het Barons logo. Het krat wordt gebruikt voor de periode van minstens één jaar. Het krat blijft in het bezit van Barons. Voor het sponsoren van 1 teamkrat met 12 bidons vraagt Barons een bedrag van € 150,-.

 • Teamtas met 5 ballen

  Aan ballen hebben we nooit genoeg! Teams van Barons kunnen worden gesponsord met een ballentas (5 ballen). Als ballentassponsor komt uw bedrijfslogo in het wit op één zijde van de tas voor een periode van twee jaar. Teams slepen uw tas dan twee jaar lang van en naar iedere training en wedstrijd! De ballentas blijft in het bezit van Barons. Voor het sponsoren van 1 ballentas a 5 ballen vraagt Barons een bedrag van € 350,-.

 • Spelerstassen

  Welke sporter kan er nou geen sporttas gebruiken! Teams van Barons kunnen worden gesponsord met spelerstassen. Als sponsor van een spelerstas komt uw bedrijfslogo op één zijde van de tas en het Barons-logo op de andere zijde. Spelers verslepen uw logo dan vanuit huis, naar de training of wedstrijd! De sporttas komt in het bezit van de speler. Voor het sponsoren van een team a 12 spelers vraagt Barons een bedrag van € 600,- (€ 50,- per tas).