• Beste Barons-leden, trainer-coaches, vrijwilligers en ouders/verzorgers,

  Zomerstop

  Dat was hem weer voor seizoen 2022-2023. We wensen jullie een hele fijne zomervakantie, op het basketbalveld bij Pier15 of heel ergens anders en zien jullie eind augustus graag weer fit terug in de zaal ;-) Deze zomer organiseren we een aantal pick-up games op Pier15, houd hiervoor de Barons socials in de gaten.

  Teamindelingen 2023-2024

  Vanaf 28 juli zijn de concept-teamindelingen via deze link te zien met daarbij de nieuwe trainer(s), coach(es) en niveaus waarop de teams gaan spelen. Bankspelers en aan- en afmeldingen zijn nog niet meegenomen in deze indeling.

  Verder lopen er nog gesprekken door de TC met de huidige en nieuwe trainers, om de indelingen definitief te maken. Deze concept indeling wordt nog bijgewerkt en gedeeld via dezelfde link op onze website. Zodra de zaalcapaciteit in de Kragt duidelijk is, verwachten we ook de trainingstijden snel te kunnen delen.

  Seizoensstart 2023-2024

  Na de zomervakantie regio zuid begint het trainingsseizoen weer. Dat betekent dat teams beginnen met trainen in de week van 28 augustus. Is jouw team dit seizoen 2 weken eerder gestopt (VSE1, VU16-1, VU16-2, MSE1, MSE2, MSE3, MSE4), dan begint het seizoen twee weken eerder in de week van 14 augustus. Het wedstrijdseizoen begint de week na de kick-off, in het weekend van 8-9-10 september.

  Kick-off

  Zaterdag 2 en zondag 3 september is het weekend van de Kick-off. We trappen het nieuwe seizoen af met een vriendschappelijke wedstrijd voor ieder team. Trainers geven hun tegenstander door aan de evenementencommissie. Zodra het schema van deze twee dagen bekend is zullen we hem met je delen, houd het weekend alvast vrij! Bijdragen aan dit weekend, een leuk idee, of jouw tegenstander gevonden? Evenementen@BaronsBreda.nl 

  Barons lidmaatschap

  Wil je jouw lidmaatschap omzetten van spelend naar trainend, of andersom? Of je Barons-lidmaatschap opzeggen? Dat kan door een mail te sturen naar Liesbeth, via Ledenadministratie@BaronsBreda.nl. Ook wijzigingen in je gegevens (adres, betaaladres, mailadres, etc.) kan je doorgeven via datzelfde mailadres.

  Algemene ledenvergadering

  Vrijdag 15 september 19.00-21.00 staat de volgende ALV gepland. Hier worden de financiële stukken van 2021-2022 & 2022-2023 besproken, de exacte contributiebedragen teruggekoppeld o.b.v. de zaalwijzigingen deze zomer (afgelopen ALV is ingestemd met een verhoging tot maximaal 8%, afhankelijk van zaaluren), zullen we Cathelijne, Patricia en Gerge bedanken voor hun inzet voor Barons en neemt het vernieuwde verenigingsbestuur het stokje dan écht over. De uitnodiging voor dit moment volgt eind augustus.

  Namens het verenigingsbestuur van Barons Breda Basketball,

  Quincy de Graaf

  Secretaris Barons