• Beste Barons-leden, trainer-coaches, vrijwilligers en ouders/verzorgers,

   Barons-agenda: Save the dates

  Als vereniging hebben we in 2024 al best wat evenementen en activiteiten ingepland. We brengen je graag op de hoogte, zodat jij deze momenten alvast in je agenda kunt zetten.  Vind het je leuk om te helpen bij de organisatie van deze dagen? Of wil je samen met ons een moment toevoegen aan de lijst? evenementen@BaronsBreda.nl

  Oliebollentoernooi, 12 januari 2024 (Doelen)
  Gemixte teams spelen een toernooi op vrijdagavond vanaf 18:00. Er zijn 2 categorieën (Lage baskets: U8 - U12 en Hoge Baskets: U14 - DS/HS). Inschrijven kan via dit formulier. Details over het speelschema volgen snel obv het aantal inschrijvingen.

  Recreanten toernooi, 6 april of 13 april 2024 (Doelen)
  De Barons recreantenteams spelen een toernooi samen met recreantenteams van andere verenigingen. Lekker een dag met veel basketbal-spel en -vertier.

  Jeugdkamp, 31 mei t/m 2 juni 2024 (België)
  De jeugd van klein tot groot gaat een weekend samen op kamp in België. Naast allerlei kampactiviteiten is er natuurlijk ook hier heel veel aandacht voor basketbal!

  NBB 3x3NL Tour, 15 juni 2024 (Breda)
  Een landelijk basketbal evenement op een centrale plek in Breda. Mooi dat deze tour samen met ons Breda heeft gekozen als locatie.

  Zomerkamp, 12 t/m 16 augustus 2024 (Doelen)
  Een week lang werken aan je basketbal, fysieke en mentale skills onder begeleiding van diverse trainers. Er wordt nagedacht om U16 spelers ook wat te kunnen bieden.

  Kick-off toernooi, 31 augustus en 1 september 2024 (Doelen)
  Start van het nieuwe seizoen met oefenwedstrijden tegen andere verenigingen en veel gezelligheid ernaast. 

  Opbrengst Clubactie

  De Clubactie heeft Barons dit jaar 2.260 euro opgeleverd, met liefst 942 verkochte loten. Zover ons geheugen reikt is dat een record! Als bestverkopende teams hebben X12-2 en X10-1 een mooie bijdrage aan een teamuitje gewonnen. De rest van de opbrengst reserveren we voor activiteiten op de vereniging en leuke extra’s die niet door de contributie worden gedekt. Alle lotenkopers en -verkopers (en Linda voor de coördinatie): onwijs bedankt! 

  Tweede termijn contributie

  24 december zetten we de incasso uit voor de tweede termijn van de contributie, van vier termijnen in totaal. We willen je vragen voldoende saldo op je betaalrekening te hebben staan.

  Met korting naar Heroes Den Bosch

  Als lid van het Brabants basketbal convenant kunnen leden van Barons naar een thuiswedstrijd van Heroes met korting. Voor de helft van de prijs op diezelfde stoel - da’s niet verkeerd. Klik hier voor de link.

  Goede voornemens in het nieuwe jaar

  Al goede voornemens voor 2024? We willen je vragen na te denken over wat jouw bijdrage gaat zijn in de tweede helft van het basketbalseizoen. Je vereniging kan op verschillende plekken zeker jouw hulp wel gebruiken. Zo zoeken we nog hulp bij het gastvrij ontvangen van mensen in ons homecourt; het samen organiseren en coördineren van evenementen of activiteiten; sponsors enthousiasmeren en activeren; scheidsrechter trainen en begeleiden. Wil je helpen bij 1 van deze zaken, laat het mij weten. Een compleet lijstje zal binnenkort worden gedeeld.

  Alvast fijne dagen namens het verenigingsbestuur van Barons Breda Basketball,

  Quincy de Graaf

  Secretaris bij Barons